Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt V (livet är en rosa bubbla)


Som en sårbar glasskål
Som sprängs mot marken
Med ett öronbedövande Krasch
Låg vi där tillsammans
Utspridda

Jag är sköra skärvor av glas
Fast i min bubbla
Avskild från verkligheten
I en rosa fantasivärld
Gör det inte lika ont

Krasch, Krasch
Vi försöker lappa ihop bitarna
Med kladdigt lim och silvertejp
Men det saknades skärvor
Och vi blev aldrig en igen

Utspridd på marken
Såg jag livet passera utan dig
Och allt gör ont
Ett sår
Och Livet




Fri vers av Malin Lindgren
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-26 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lindgren
Malin Lindgren