Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm eller verklighet...


Käftsmäll

Ord
slås in,
djupare och djupare
lägger sig som taggtråd
varv på varv

När rosten fräter
och blod övergår från sipprande
till smärtsamt pulserande
har kroppen redan mattats,
försjunkit i vilsam dvala
att lura själens sorg

Långt innan knytnäven,
träffade de målet,
orden...

Då måste det ske...

De sista krafterna
väcker...
räcker?

Ut
ur mardrömsland




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 19:43



Bookmark and Share


  Nina.H
Stark sorgedikt som berör mig
2013-02-05

  aol
verkligen en betänkansvärd stark skrift,
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten