Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faktan i denna text är ren vetenskap, se Discoverykanalen Discovery Science (även om Animal planet är favoriten) dessutom med vacker musik till


Discovery Idag [rimvers]

~*~

Tång ifrån reven kan bota bröstcancer och säkert andra sjukdomar

Barns läkeceller kan ge skadade t o m nya muskler

att förhindra rökning och sprit samt frossande innan tio då pojkar blir män

förbättrar anlagen i deras barn och barnbarn sen

 

Det är viktigare än den stamcellsforskning som är totalt oetisk

och bra mycket bättre än vem sköt vem i den nya deckaren

som egentligen bara är den senaste i raden av Columbo och Kojak och Magnum, så än sen

det såg vi för länge sen

bättre med Havsforskningen

och musik som låter som musik igen

så byt kanalen

till Discovery Science

och ge din törstande hjärna en audiens


16 Dec 2012

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-26 19:50



Bookmark and Share


  genni VIP
Väldigt intressant och bra, tack..
2013-01-26

  Ninananonia VIP
:) spännande..
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP