Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..en stunds väntan

Håll hårt i dina demoner

hårt

inspärrade

i dina porer

förblindade
förvirrade

en stund i alla fall

Sen gör du dig beredd




Fri vers av micke marin
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-26 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin