Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-minnen-


BREVEN

En kartong med blommigt
papper och lock!

Öppnar på locket och
tittar ned

På botten det ligger
gamla brev

Brev från min älskling
som till mig skrev

De ljuvligaste av alla ord
som han skrivit ned

Jag älskar dig
precis som du e

Med fel och brister
som vi alla har

Men orden de ringlar
som bäckar små

Värmer hjärtat i
brevformat

Tiden kan ej släcka
dessa ljuvliga ord

Härliga är dessa orden för
mitt hjärtas svamp

Tidlösa generösa
för mitt Jag!!

Arlöv den 26jan 2013
Erna Frank

 




Fri vers av erna frank
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-26 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust