Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skör är tiden



tvinnad mellan mina fingrar

tråden är så tunn

skör är tiden


sprödare än livets nät

i daggens morgonljus

glitterstänk mot huden


i feberfrossans vanmakt

söndras nätet långsamt

dunstar för att andas


smaklös är försöket

att knyta värmen

från spindelns ben


filtens kokong av silke

en kväljande fånges

darrande flykt från kylan


knuten av livets mödor

sätts emot högre höjder

där trådarna för evigt möts


tvinnad mellan dina fingrar

tråden är så tunn

skör är tiden av mig























Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 505 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-01-28 23:35



Bookmark and Share


  Annika Persson
spröd är tiden som tråden
som tvinnas mellan mina fingrar
från när daggen glittrar i morgonljuset

2013-02-02

  prinscess VIP
mycket bra skaldat
2013-02-02

  LenaJohansson VIP
vackert o bra
2013-02-02

  Elber3th
vackert!
2013-02-02

  S.A.I. Steve Lando
fagersamt ordvirkat av vigör
2013-01-30

    jaybird
Bildrika knutar vävs tätt
håller samman
2013-01-29

    ej medlem längre
Oh, så bra!!
2013-01-29

  SatansSon VIP
Jag hoppas du blir frisk snart.
2013-01-29

  Nina.H
Magisk..så vacker. Poesi på hög nivå
2013-01-28

  Pärlemor
Oerhört vackert!
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing