Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelser

 

 

nu plockar träden 
bland slumrande
knoppar & grenar

lägger dem varsamt
tillrätta att invänta
vårens

livgivande ljus &
värme

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jessica Ebbesson
Läst 564 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-27 10:59



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Bra! Mööööjligen ett ord för mycket: "sina". Testa hur det låter utan det!
2013-01-27

  catharina.jerbo VIP
vilken förstastrof!! helt underbar!
2013-01-27

  mare VIP
Vacker..
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson