Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äganderättszoner

Jag är en varg
som vuxit upp bland får
det är ingen dans på rosor
för jag måste tygla lusten
att bita




Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 527 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-27 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud, så läcker, så mycket fångat i så få rader!! En text rik på tolkningsmöjligheter eller helt enkelt "bara" suggestiva bilder
2014-07-15

  Jimmy Krischausky
Perfektion.
2014-01-21

  dubbelve
Den här är bara för briljant. Känner igen den känslan.
2013-11-02

  Robin V
Grymt bra och välformulerat!
2013-06-25

  Lasseman VIP
Jösses!.. en igenkännande känsla i denna, det är mycket man måste bära inom sig, men en vacker dag kanske det brister.. riktigt bra skriven..
2013-04-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Wow vilken text! gillar styrkan i dessa ord som säger mycket mer...
2013-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
tygla ingenting
du bör ej tyglas överhuvudtaget

bit fritt, lusta ylt
2013-03-15

  Havsbris
ahhahahhaha
nu fångade du mig igen,,,direkt på 1 rad :P

man ska vara varg och får,
för att överleva, lära sig att välja det som
behövs och när... nej nej, ingen dansa på
rosor är inte :P

2013-03-15

  Lovisalouise
Kort! Men mer tydligt än såhär kan det ändå inte bli :) Men vilka är fåren? Kanske de förtjänar ett och annat bett? ;)
2013-01-29

    ej medlem längre
Good 4 U.
2013-01-27

  Monika A Mirsch VIP
välformulerad sanning om vår mänskliga natur
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward