Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPA

S P A

Mjuk
frottérock
i vilstol
multijuice
på bord

avklätt

Oljiga händer
knådar
smeker
bort
problem
från skulderblad

avslappnat

Cirkulerande
fingertoppar
slätar ut
bekymrat
pannveck
återfuktar
hud

av vana

Skynda
rusa
måste
hinna
reflektera
när
salus per agua




Fri vers av Knådan
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-27 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket :)
2013-02-10

    ej medlem längre
Mycket mycket bra text. Gillar dess enkelhet.
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Knådan
Knådan