Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker svar


Som ögonen som söker, säg finns det något kvar?
Som öronen som lyssnar efter ohörbara svar
Som tankarna som svävar långt ut i ingenstans
Tankarna som letar efter någon sorts substans

För som vi ville älska, ja älska utan gräns
Men känslorna var bara till låns....
Nu vet jag hur det känns

Vi gav varandra värmen, den som vi saknat så
Vi gav varandra känslan, den som förunnats några få

I kärleken vi trodde att vi fann alla svar
Ändå finner jag mig själv här nu med bara frågor kvar

För ögonen som söker, säg finns det något kvar?
För öronen som lyssnar efter ohörbara svar
För tankarna som svävar långt ut i ingenstans
Tankarna som letar efter någon sorts substans

Sinnena söker svar som inte går att finna,
Men kommer för evigt att känslorna förnimma




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet