Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna under en frustration/depression jag ingick efter att ha blivit lurad i kärlekens värld ett antal gånger..


Gång på gång, men nu ska jag bli Den.

Gång på gång,
får jag höra det där fina.
Gång på gång,
vi ses snart.
Gång på gång,
kan inte hålla mig från dig.
Gång på gång,
vi tar det en annan dag.

Jag vill inte höra,
säg inget mer,
för falska ord och hopp,
är allt du ger.

Behandla mig väl,
eller inte alls.
Tänk jag var så dum,
trodde livet gick som en vals.

Men hade jag inte lärt mig?
Från alla gånger förr?
Tydligen inte,
men nu går jag genom dörr'n.

Genom den dörr som leder nånstans,
bort från min vardag bland tårar och falsk romans.

Nu ska jag bli Den.
Den som är kall.
Den som är hård och aldrig nånsin varm.
Nu ska jag bli Den.
Den utan känslor.
Den utan hopp och aldrig nånsin mer, ska jag falla för människan.



GFURSELF




Fri vers av Ferishia-San (Felicia)
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-27 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ferishia-San (Felicia)
Ferishia-San (Felicia)