Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns inte riktigt, men den handlar


Kluven

Åter igen
Sitter jag här
I mörkret sitter jag, för det är här, ja kan se bäst
Se mina tankar,
förstå vad jag känner
varför jag känner
som jag känner.
Hur känner jag ?
Tung, svag, öm, känslig.
Varför?
Vet ej, varför, jag ej vet, vet jag inte.
Vill inte, eller?
Vill inte känna, den känslan kryper i mig.
Eller?
Vill känna det, för mycket glädje?
Har min kropp nu vänt sig emot mig?
Fick den en chock av allt det goda?
Kanske, är det så.
Hoppas jag åter igen, som förr, otroligt nog, finner ett svar.
Det finns flera, men vilka de är, får jag inte veta, inte ännu.
Jag är kluven.




Fri vers (Fri form) av Ferishia-San (Felicia)
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-28 00:07



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
stark text.....
känns igen....
ibland kommer svaren, svaret
när man precis har lagt ner sökandet.....

applåder o bokmärke
take care

kb
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ferishia-San (Felicia)
Ferishia-San (Felicia)