Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns inte varför jag skrev denna riktigt. Men jag var antagligen förvirrad och deprimerad.


Svaret på känslan

Har inget svar.
Orkar kanske inte leta, svar.
Det finns svar.
Men jag orkar inte leta.
Det är mitt svar, som är borta.
Jag tappade det på vägen.
På vägen till denna känsla,
hur fick jag den ?
Det bränner.
Bakom ögonen bränner det.
Framför, vattnas det.
Varför?
Minns inte.
Förstår inte.
Eller?
Kanske.
Orkar inte, tänka på varför.
Därför, trycker jag ner bokstäverna.
Här på ett papper.
Visuellt papper.
Kanske finner jag.
Snart finner jag.
Svaret jag tappat.
Måste gå tillbaks.
Gå tillbaka vägen, som jag gick hit.
Hit till känslan.
Som bränner bakom mina ögon, och framför, vattnas.




Fri vers av Ferishia-San (Felicia)
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-28 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ferishia-San (Felicia)
Ferishia-San (Felicia)