Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sy-ndigt....limerick


Så var det han som smuggla heroin
i frugans symaskin
zickzack
det osa tjack
och hustrun blev påtänd som ett svin


Så var det lille August i Örebro
som red ett ilsket sto
iväg i sken
snubbla på en sten
så gubben for in i röva på en ko





















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-20 15:20



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
kul!fick mig att skratta!
2016-01-27

  Gisela Nordell
kul!fick mig att skratta!
2016-01-27

  Gisela Nordell
kul!fick mig att skratta!
2016-01-27

  Gisela Nordell
kul!fick mig att skratta!
2016-01-27

  Gisela Nordell
kul!fick mig att skratta!
2016-01-27

  Ingrid Nilsson
Morgon,middag och om kvälla
Bodil gör oss alla sälla
med limericks
från sin skaparkälla!
2006-02-20

  Markattan
Du måste ha en aldrig sinande fantasi! Strålande rolig läsning.
2006-02-20

  DanSan
Hahaha Hohoho!!!
Rakt i röva på en Ko!!! hehehe
Ja det må jag säga, dessa ilskna sto
Ska man ej rida, hahaha
Stackars lille August hehehe!!!
BodilSan jag bugar och bockar Zickzack tack Dan
2006-02-20

  Daniel_78 VIP
Ettan är bäst i min läsning,

min egna fantasi, läser så här

Så var det han som smuggla heroin
och med frugans symaskin
zick-eti-zack
med sömmar av tjack
gjorde hustrun påtänd som ett svin
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg