Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just innan man dör släpper laryngospamen


Allid havet

hur Du förstod
alltid visste
det var
Din enda rival
hur Du
hindrade mig
höll mig
i Ditt inland

Som om
havet
var ett val..

Band mig
i dallrande hetta
där de
mörka granarna
slöt sig mot horisonten
och barren steg som
kvicksand
och jag försvann
i Ditt missmods
sopsortering
utan hjälp av
vindarna
från öst

Avskuren
sista vägarna
till stranden
slåss jag
tillslut
en stålblank klinga
en svart våg
som vände just
på krönet
och nu krossar
den värld
Du kände

Havet
var aldrig
ett val




Fri vers (Fri form) av lenakarin
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-28 10:20



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
starkt o bra diktat
2013-02-01

  Lena Själsöga Keijser
tack
2013-01-29

  Nina.H
Vacker melodi i din text..tycker om
2013-01-29

  surface to air
Känsloladdat mäktigt och ödesmättat och intensivt vackert berättat trots innebörden
2013-01-28

  in effigie VIP
så vacker, laddad och från hjärtats inre är ditt språk...skiftningarna, nyanserna är mästerliga...tack för upplevelsen
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin