Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildarnas dans

Vildarna dansa längs kullarna,
Vindarna susar och låter
hela havet spela.

Likt små troll, de rullar
ihop sig, busar och lockar
med de rop de känner till.




Fri vers av Filosofen2
Läst 386 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-28 20:06



Bookmark and Share


  Janne
Finurlig och
äventyrlysten text
du skrivit
2013-01-29

  aol
gillas
2013-01-28

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-01-28

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! : )
2013-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Lekfullt och fint...
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2