Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TBA


I det förflutna det var nu en gång
Minnen vars framtid nu är försvunnen
Den eviga oskuldens allra sista sång
Frosten vars is evigt har format munnen

Tystnaden spelar i ett alltmer ekande hjärta
Den enda platsen där tomhet betyder allt
En oantastlig renhet som blev enbart smärta
I lidelsens hast där värmen fanns är nu bara kallt





Bunden vers (Rim) av BjörnSöderlund
Läst 267 gånger
Publicerad 2013-01-28 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BjörnSöderlund
BjörnSöderlund