Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer nog aldrig glömma dig.

Ensamheten ekar i mitt skelett
när jag tänker på hans händer
när jag tänker på att de kanske
rör en annan flickas bara axel,
hennes ljuva hud,

de händer som en gång
så förbjudet tillhörde mig,

och jag tror att jag fortfarande skulle känna igen
dina rosenfyllda kinder i kylan
såsom jag känner igen
fullmånen om natten,

och jag tror inte att jag någonsin
kommer älska någon
såsom jag älskar dig.




Fri vers av tillfällighet
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-28 23:25



Bookmark and Share


  Nina.H
Kärlek och längtan men kanske olycklig?
Vackert skrivet
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet