Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existentialism


Utan dig, finns jag


Min följeslagare döden
breder ut sina vingar

I skuggan skådar
meningslösheten
evigt tomma
sveper sitt mörker
ljuset vacklar

Tvivlar på meningen
min styrka
bär mig till tidens slut
utan dig
finns inget mig




Övriga genrer av Militsa
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-29 00:16



Bookmark and Share


  Grey
"Utan dig,finns jag"berörde mig djupt..tack .mvh Michael
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa