Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren väntar, och jag har förfinat denna honungen


honung

ringlande honung
mot dina guldpudrade
läppar glänser
av myntans nektar
timjans lila knoppar

högsommargul
smekande söt
sensationer
av blomsterprakt

mjukhet läker
sårad hy
binas magiska
lovsång till livet

juli

i en försluten
glasburk




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-29 10:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert....;)
2013-01-30

    ej medlem längre
Tänk att du kan få till och med honung att låta så sinnligt och lockande. Underbara ord.
2013-01-29

  Linda CH VIP
Mmmm, ljuvligt!
2013-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
En lovsång till livet...så vackert...
2013-01-29

    ej medlem längre
bzzz vacker var denna
2013-01-29

  SatansSon VIP
Önskar jag kunde berskriva sinnlig kärlek som du. Bra dennsa.
2013-01-29

    Birgersdotter VIP
Jättefin
2013-01-29

    ej medlem längre
wow
2013-01-29

    ej medlem längre
Fantastisk ...
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP