Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekonomi!

En liten grabb ifrån Kungsäng
sa, grannpojk får tusen spänn i veckopeng...
Men då sa hans far
att pappan hans ju tar
betalt 950 kr för mat och säng...

-Men, sa grabben till sin far, jasså
då är det väl så, som läget är då.
Han fick en mobil du
så vad säger du nu?
-Ja och räkningen blev hans också...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-29 17:04



Bookmark and Share


  ULJO
Intgressant ämne du tar upp
2013-02-01

  Lars Hedlin
Just så kan det bli.....barnen vill och Mor och Far får betala dyrt!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt