Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens och stjärnornas mysterium

Månen flyttar sig över himlens svarta bälte,
stjärnorna gnistra och glimma, lockar oss
att se, får oss att skänka önskningar.

Visdomen, klokheten möter urmodern,
som försöker lära oss hur universum
fungerar.

Nyanserna mellan dåtid, nutid och
framtid lockar. Mellan himmel och
jord, vi strävar att finna svaret
på vad stjärnorna vill oss säga.





Fri vers av Filosofen2
Läst 454 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-29 22:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns alltid frågor som vi människor vill ha svar på...
2013-01-30

  Janne
Fint skrivit min vän!
ord med bra insikt
i tidens verklighet
2013-01-30

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-01-30

    ej medlem längre
Fint, vännen. Som alltid
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2