Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och alla kan vara med

Den blir aldrig omodern!
Sådan är den.

Den som inte har den
längtar efter den.

Den som har den
vill bara ha mer av den.

Den som ger av den
får ännu mer tillbaka av den.

Den talas med ett språk
som förstås av alla över hela världen
ja sådan är den kärleken!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-30 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra !!!
2013-02-02

  Alva Johnsson VIP
Och den har tusen
härliga uttryckssätt
2013-02-02

    ej medlem längre
Sanna är dina ord!
2013-02-02

  ULJO
Du är makalöst bra på att få ihop det
2013-02-01

  Berth
En gåta med svar.
Förtjusande!
2013-02-01

  Irene Åberg
Bästa.Ewa*Britt.INSTÄMMER 1000000**Gånger*OM*
KÄRLEKEN*Är Det*Bästa*Livet*
Ta Den inte För Givet*
*NJUT**Av LIVET*
*Nu AV DIN STUND PÅ *JORDEN*
Kramar*I.Åberg*
2013-02-01

  Eva Helene VIP
Ja, störst av allt ! Fin text!
2013-01-30

  Lars Hedlin
EVIGHET......
2013-01-30

    ej medlem längre
Ja bättre än så kan det inte skrivas...
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt