Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Gardener



Silence dwell

water flows

between the dell

and tree that grows.

 

A token such

given

for trust in memory

lingers spoken.




Bunden vers (Rim) av Tobias Hedlund
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund