Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken gungar under fötterna i landet som förut blommade

Sorgen ligger tung i hjärtats mitt
emellanåt fylls ögonen med tårar
det gör ont att se hur mitt lilla vackra
fosterland håller på att malas sönder
det gör ont att veta hur många människor
som lider utan att få någon hjälp & stöd
som lämnas ensam i svår utsatthet
vad hände med den omtalade välfärden
den som blomstrade med sin omsorg?
vart tog tryggheten & säkerheten vägen?
idag syns spår av vissnande landskap
sorgsna själar & gråtande hjärtan
ett laglöst samhälle har tagit över
där kriminella tar för sig & slipper
lindrigt undan för alla sina sat-tyg
rättsväsendet är ett stort skämt
precis som alla styrande politiker
det enda de är bra på är att söndra
förgöra allt det fina vi ägde
idag syns alla groteska spåren
fyllda av våld hat hot & blod
oprovocerade angrepp på fredliga
freden är under stor attack
så ock yttrandefriheten & demokratin
det verkar som politiker vill
att lilla Svea ska huggas ner
skövla det som man gör med skogar
lilla Sveas tårar rinner oavbrutet
att bli söndertrampad smärtar
hur kan detta bara få fortgå?
de som har tillåtit all galenskap
borde idag bara avgå!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-12 12:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP