Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joakim Von Anka

Farbror Joakim, du är en tecknad jävla anka.
Du får oss andra att känna oss panka.
Du är störst kapitalist.
Arbetaren Kalle utnyttjar du, så han kommer alltid sist.
Joakim Von Anka ditt jävla as.
Lovar att du aldrig följer LAS.
Om den ens finns kvar.
Den som spar han ibland har.
Du sitter i Ankeborg.
Styr över allas sorg.
Men folket ska samlas på alla torg.
Sprid ryktet, gå in på www.nermedjoakim.org.
Han sitter och äter stenbitsrom.
Skynda dig in på nermedjoakim.com!
Hade han var it gift hade han slagit sin fru.
Gå in på nermedjoakim.nu
Vi svälter han äter sig mätt.
In på nermedjoakim.net.




Bunden vers (Rim) av Iggy Bengtsson
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-30 13:36



Bookmark and Share


  Mona J.
Bra! :)
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson