Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ler åt kärleken i smyg och förstör varandra

Du var helt förstörd och det var jag med
Jag var helt vilsen och du visste inte vilken väg
Vi hittade varandra och byggde upp lite kärlek
Skapade lite värme av udda stoft
Vi var egentligen ingenting, ingenting för varandra
Så vi lät tiden passera, men skilda kunde vi inte gå
Varje sekund med dig blev en nödvändighet för mig
Och du litade på att jag alltid skulle rädda dig

Vi liksom hör inte ihop, vi är som rätt och fel
Men utan varandra, verkar det alltid saknas en del
Det spelar inte längre någon roll hur ont det alltid gör
att vi älskar fel och konstant förstör
Vi är helt vilsna och vi vissnar utan detta jävla ljus
Vi är förfärliga men vi är det tillsammans
Vi är helt fel för varandra
Men vi har byggt upp något större än det där man ser på film
Det blev så mycket mer än en romans
Så som vi planerat och tänkt att det skulle bli

Vi blev kära, på något jävla vis
Vi älskar varandra helt åt helvete
Och vi kan inte visa det, men vi vet
Vi vet och vi ler i smyg att vi, vi två blev ett
på något jävla vis

Och vi kallar det kärlek




Fri vers av Malin Lindgren
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 16:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla vägar bär till Rom:)

må kärleken blomstra
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Lindgren
Malin Lindgren