Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte andas i den där stan




Den där stan är full av
folk som inte längre
finns
och jag orkar inte
trängas mer
där är för lite
luft


Jag är på väg tillbaka
till ett hem som inte längre
finns
och jag vill inte
leva där vill
bara hitta
ut


Varför är det som att
allt jag nånsin gjort
mig själv
och allt det mörka som
gör ont
får liv
När allt jag vill är
att bli hel


Vill bara andas
någon
annanstans




Fri vers (Fri form) av embla
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-30 20:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Frihet

frihet att andas
frihet att vara

en önskan så stark
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

embla