Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att riva en mur och gå sin väg

En så stabil mur
Av den hårdaste betong
River du bit för bit ner
utan att tänka på konsekvenserna
och den faller nu som den tyngsta snö
Lätt men så kraftfullt ner

Du har rivit bort alla lager som jag så omsorgsfullt lagt
Öppnar upp små hål som gör så ont
Blottar mig för allt som kan skada
river upp gamla sår
och jag gråter grått

Du förstod nog inte vad du gjorde
Att din demolerig av min trygghet
Skulle ha så pass stor inverkan på mig som person
Att jag var så sårbar på insidan
så skör

Du hade inget svar på min svaghet
för dig var jag alltid stark
och mina tårar var din rädsla
så du skrek

Du var den som skulle räddas, inte jag
så du lämnade mig med mina hål
en mur där endast grunden består
Du var inte stark nog att bära oss båda
så du gick din väg
Rädd för sorgen som en gång var din bäste vän







Fri vers av Malin Lindgren
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lindgren
Malin Lindgren