Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens revär ger tankero

Paniken här och ångesten där, daggvatten räcker.
En dag är nu, en människas mur skall haverera.
Ängsliga dar och rostade skal, ett paradis faller
över envar, blommorna brister, ljuset faljerar -
livets misär och dödens revär, tankero stannar.
Ålderns paket, en inpackad död, lockar de unga.




Bunden vers (Hexameter) av Georg Möller
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-31 01:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Fin den här. Konungsligt vacker.
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller