Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du jäktar du livet...




Övriga genrer (Aforism) av oLaVie
Läst 286 gånger
Publicerad 2013-01-31 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oLaVie
oLaVie