Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivet hjärta

filtrerat, flamberat
mosat lite smått
upphälls i ett glas
av frost




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-31 21:03



Bookmark and Share


  Federico Romano
Tilltalande text.. Fråga ej varför..
2013-04-17

    ej medlem längre
jag blev väldigt sugen på rådjur nu. livet suger, jag vet.
2013-01-31

    Svarte Petter
En lämplig fördrink till askfatsbullar. Har jag hört.
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll