Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut

Till slut gjorde jag något rätt
Jag litade på mig själv
och känslan jag hade
Den ledde mig
dit jag vill vara
Den ledde mig
till dig




Fri vers av maverick
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-31 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maverick