Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom Sorg Stillhet Glitter Evighet



Varma klippor och vindar
Jordgubbar och saltstänkt hud

Soulsken och skratt



Vi älskar där vid havet
Vibrerande av livslust

Sorg och smärta andas kärlek



Lyckliga gråter vi ljuset
Dagen en läkande orgasm

Stillhet glitter evighet




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-01 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
soulsken....det var bra
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP