Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels hand

En dag möter du din ängel
hon sträcker ut sin hand mot dig
säger
kom kom följ med mig
jag vet din resas väg och slut
nu tar jag dig i hand
tillsammans vandrar vi mot Gud
till lycksalighetens land


Av Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-01 10:36



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En fin o trygg liten dikt! kram
2013-02-13

  SatansSon VIP
vackert diktat.
2013-02-07

    ej medlem längre
En underbar text med så mycket tröst och trygghet i.
2013-02-01

  Nina.H
Ger hopp och tröst..din vackra dikt
2013-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Så fina och trygga ord...
2013-02-01

    ej medlem längre
gillar denna! bra*
2013-02-01

    Bellissima
Kände nog så när jag träffade min Älskade. :)
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.