Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig en liten stund

 

jag vill 

bara

få sitta här 

i din stol en stund

och berätta hur ont det gör

utan att sminka det 

med skratt

och positivt tänkande

 

berätta om sorg

och att det ibland är så tungt

att livet blev så här

 

jag vet

att i ditt rum

får jag det

du sviktar inte under min tyngd

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 506 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-01 17:00



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Så underbar! Den kändes ny för mig nu, ( när jag såg min kommentar för 5 år sedan ).

2019-10-22

    ej medlem längre
Tack för denna läsning. Det gav mig mycket, snabbt och djupt.
2019-06-07

  Mockasinet
Tack för din text.
Känner mycket...
Vet hur det är att sminka över.
Känner sorg, men en sorg i trygghet när jag läser din text
2019-06-05

  ~Leonardo~
lite vemodigt och i en sann vänskap såsom man alltid önskat den vara. finfint.
2014-11-04

  Nina.H
Tröstansvärda ord. Fint
2013-02-01

  Nina.H
Tröstansvärda ord. Fint
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin