Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för romantikens skull


trasig och sliten
ständigt berusad
men aldrig av lycka

lever efter liknelsen
med hjärnan och jeansen

en säkerhetsnål ett hål
resten i svaga trådar

solblekta
trots att jag bara lever på natten

och för romantikens skull




Övriga genrer av lillebror
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-05-18 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillebror