Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....inte längre




ett tomt hus
ett liv lagt på is
du läste dig till en dröm
jag såg i dina ögon
du förstod inte slutet
det var som att hålla kvar vatten

i dina små händer




Fri vers av jonas a
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-02 14:12



Bookmark and Share


  bumerang
Energierna från denna poesi får min själ att vilja överskölja detta hus med kärlek och värme.
Få rätsida på balansen.
Inte husets fel.
Vatten går inte att hålla kvar i händer.
Vad händer?
Lyfta ögon.
Se helheten.
Någon ser det inte någon annan ser.
Det någon ser måste vara någor mycket betydelsefullt.
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a