Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarisol


februarisol

väter den frusna åkern;

rådjur lapar vår




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-02 15:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ännu en skir text, om våren den växlande, sköra i natur.
2018-01-26

  Deva
du skapar en fin bild av vårens ankomst- man känner dofterna!
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP