Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens väg

Svår att gå

gropig, stenig

omvägar runt träskmark

snårig


Skogsstigens

mjuka mossa lockar

gläntans ljus

skymtar


Lockelsen

att lämna det svåra

sluta kämpa

sluta röja


Paus i gläntan

ger ny kraft

Går vidare

med ny spänst i stegen.




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-02 22:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kämpa för den man älskar tolkar jag kram
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson