Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en naturarhjärna saknar

saknaden fräter ett hål i mig
att träffa dig gör inte hållet mindre
möjligtvis stannar processen av lite
men det är som att syrans koncentration ökar
varje gång jag ser dig och får vara med dig
så när vi sedan åker ifrån varandra fortsätter det än värre

varje gång
om och om igen
snart finns det ingenting kvar av mig




Fri vers av Bollen
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-02 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen