Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar musik förberedelsen och dagen före

när den är som bäst
är tystnaden
den viktigaste aspekten
som intuitivt skapar upplevelsen

jag började inse att jag inte behövde
genrer
behöver inga epitet
behöver inte vara inom
jag bryter och tänjer
jag tämjer ett vilddjur - mig

Det finns inga regler
och de som finns bryts

Drömmen började i tillfredsställelse
men jag påmindes om min seperationsångest
i ett scenario som speglade verkligheten

men min ängel gav mig tröst
mitt ljus

Jag mediterar och förstår mig själv genom pianot.
Jag behöver inte anpassa något eller passa in.
Jag definierar det musikaliska för stunden och fångar evigheten i nuet




Fri vers (Fri form) av PolyMathWolverine
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-03 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine