Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur GODA nyheters BULLeTiN 3 Februari 2013.


*************************************
------------------------------------------------------------
Nygifta: SIGRID, 63, & BENGT-ARNE, 59!!

De träffades på sin nya arbetsplats, på Volvo lastvagnar i Smygebo hamn.
Efter en vecka vid rullande bandet sa det pang emellan
Sigrid Morgonstierna & Bengt-Arne Frisk.
"Jag är så kär!" berättar Sigrid som kommer gåendes längs stranden vid havet där det nyvigda paret tillbringar sin smekmånad.
En buss kommer åkande mot oss, och ur den kliver ett glatt gäng med vänner och släktingar, arbetskamrater och anhöriga.
Ett "busfirande" sätter sen igång som varar långt in på natten, för paret kidnappas och förs till festlokal, den vackra Makrillstrandvillan på orten.

~Rolf-Ove Möör - GODA nyheters BULLeTiNs utsände.

*********************************************




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2013-02-03 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP