Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptera sanningen

Sorg är en process
Mentalt
För att acceptera någonting som man inte vill

Acceptera att drömmen gick i kras
Att alla planer och allt som vi sade saknade innebörd

Jag ville tro
Problemen skulle lösas
Men att leka hjälte är bara fånigt
Likaså att bygga upp ett hopp
Av torrt virke som smular sönder med tiden

En tom kropp
Bortblåsta känslor
Är allt som finns kvar av mig
En enda lång och jävlig dröm

Världen har förlorat sitt djup
Allting är bara färger och saker som jag ser men ändå inte
Som jag vill röra men ändå inte kan

Tankarna finns kvar
De ekar inom mig
Plågar och slår
Ihjäl mig




Fri vers av Gina.P
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-03 01:01



Bookmark and Share


  Nina.H
Att gå vidare är svårt..men jag tror
att färgerna åter blir lika starka som förut
2013-02-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra bespegling i ord av detta, det du skriver om, tragiskt ack när så sker.
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P