Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osynliga mannen

Vi har alltid haft starka känslor för varandra, du har var vart där i vått o torrt och både lyft och hållit fast mig. Jag är fängslad vid dina fötter och kan aldrig släppa taget om dig. Jag hatar dig alltid när det inte går rakt och det är sällan jag känner mer än ett vagt accepterande för din existens. Men trots detta så är du likförbaskat där. När jag är glad ler du mot mig, när jag är ledsen stirrar du bara tomt i mina ögon. Hos mina vänner är du omtyckt även om jag inte alltid förstår varför. Vad dom än ser så vet jag att det bara är masken framför ditt riktiga jag. Egentligen är du en annan än din rädsla tillåter dig att vara. Du är mannen i spegeln och du vågar aldrig visa dig själv.




Fri vers av Psyke
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-03 04:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Den här var bra.
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke