Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så beskyddad av detta ljus från i somras


Julis hand i Januari

De sista ljusa
nätterna
ropar
med fåglars röster
till dig

ljuset omfamnar dig
tränger in längst
innerst
där det modigt
ska slåss mot
tungsinnet i vintermörkret
de
tröstlösa vinterdagarna
när allt är

skenbart

försent

1a Juli 2012




Bunden vers av lenakarin
Läst 449 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-02-03 09:33



Bookmark and Share


  Haiau
Bara "Julis hand i januari"
säger allt !
Vacker !
2013-02-18

  Delilah Juno VIP
Skön tanke väl nedskriven.
2013-02-15

  sommarmoln
Härligt förhöjande...
2013-02-07

  Solitaire VIP
Har du sparat en påse sommar åt oss?
Vad fint!
Det känns jättebra :)

2013-02-07

  Linda CH VIP
Underbart upplyftande och vackert!
2013-02-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fagersam dikt, perfekt ljusfört i januari
2013-02-06

  Peter Olausson VIP
åh, ljuset som ett hemligt vapen, som ett mjukt minne mitt i mörkret. Hopp!
2013-02-04

  Annie b'larsson VIP
Vilken vacker dikt! Den väcker goda vibrationer i mig. Väl komponerad.
2013-02-03

    ej medlem längre
mycket vacker text!!
2013-02-03

  surface to air
Vackrare än en sommardag!
2013-02-03

  LenaJohansson VIP
fin o vacker dikt
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin