Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitter fast fast fast

vuxit ihop med soffan
dess fibrer
sträckt sig mot
vävt sig in
bland hudceller runda

sticker och sliter
och faller allt djupare ner
kraftlös lekamen
ser världen
från plyschens beiga
klippavsats
halvsittande

utsikt över rummets
landskap tryggt
dukens färger
blir mina blomster
blå gardiner mitt hav

för jag är ett
med stoppningen
vuxit fast

orden sjunker in
ner ner ner





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-03 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig beskrivning av lite energi men mycket energi i orden
2013-02-04

  Magica VIP
Får en känsla av total uppgivenhet, berör.
2013-02-04

    Birgersdotter VIP
Berör
2013-02-03

    ej medlem längre
Känner en stark frustration i dina ord...att vilja komma loss men sitta hopplöst fast av osynliga trådar...
2013-02-03

  SatansSon
Rolig fantasi. Sitter ofta ihhop med fåtöljen frsamför TV:n halvligger i den och hotar ramla i golbvet.
2013-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande text...
2013-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar vemodet i din text...tredje versen berör mig...
2013-02-03

    ej medlem längre
märkvärdig, och mycket bra text!
2013-02-03

  Nina.H
Bra skrivet, in till minsta fiber
2013-02-03

  Lars Hedlin
Bra målat..kan se och känna det inom APPLÅD!
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP