Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistor

Jag betrakta gnistor, emellan
 oss


en nyväckt kärlek, vi skulptera


enhetlig i varje kontakt, vi reflektera
det ord inte kunnat uttrycka


vår själsliga bemötande, fann en kontrapunkt
utan tvekelse

 

bortom verklighet, ligger förståelsen
kärlek saknar logik, för dem som inte erhållit
fjäderlätta andetag och nerskjutna stjärnor



vardaglig fantasi
men gnistor emellan
är vårt tecken
till liv




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 756 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2013-02-03 11:52



Bookmark and Share


  Tess74
Din text gnistrar och sprakar. Du kan sätta ord på det här med kärlek och passion. Applåder!
2013-07-01

  Ninananonia VIP
Vackra är dessa gnistor... bortom all förståelse..
kärlek är alltid kärlek och den är mycket vacker...
2013-02-13

    ej medlem längre
Underbart skrivet...dessa underbara gnistor
2013-02-11

    ej medlem längre
Helhet och
uppfyllnad
när två själar
är nära
2013-02-05

  pixter
en sån härlig Mathias-text...så som bara du kan
2013-02-04

  Julio VIP
tung text^^
2013-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
passionabla gnistor utav amour, av liv

så fint, underbart skrivet.
2013-02-04

  Maiah VIP
snyggt diktat
2013-02-03

    Max Poisé
Du växer onekligen i ditt skrivande. Imponerad av detta!
2013-02-03

  Janne
Bra skrivit min
vän! livsbejakande
text, som väcker mångbottnande
känslor när jag läser dina ord
2013-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert formad text...hoppfull...
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R