Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådlös men ej hjälplös...

Två små mobiltelefoner var ensamma hemma
de var så rädda, då hörs en så kär stämma
telefonen på bordet ljöd
av glädje blev deras kind röd
de svarade, det var kära farmor Emma!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 13:55



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så gulligt...
2013-02-04

  ULJO
Mycket roligt
2013-02-03

  Eva Langrath VIP
Fyndig text
2013-02-03

  Lars Hedlin
Varm text!
2013-02-03

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.
Fyndigt Skaldat.
Med Smart*Mobil*
Hej.I.åberg
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt