Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan helt rätt...

En engelsk fröken från Hjo
sa: -Vad kallas vatten, vet du Joe?
-HJKLMNO ju!
-Nä, men vad sa du nu?
-Men igår sa du väl H to O?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-03 14:19



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra för att inte säga finurligt!
2013-02-04

  Eva Langrath VIP
Härlig text
2013-02-03

  Lars Hedlin
HEHE YES Rätt
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt